У Шосткинському ВПУ стартував Перший відкритий чемпіонат з інтелектуальних ігор «BRAIN RING»

З лютого 2018 року у стінах Шосткинського ВПУ стартував Перший відкритий чемпіонат з інтелектуальних ігор «Брейн-ринг» серед учнів шкіл, професійно-технічних навчальних закладів та студентської молоді.

Беручи до уваги той факт, що володіння іноземною мовою є вимогою сьогодення, цьогорічна гра проводиться з предмету «Іноземна мова (англійська)». 

Мета даної гри – мотивація вивчення англійської мови; підтримка євроінтеграційної  політики України, стимулювання обдарованої молоді та підвищення іміджу закладу.

У даному чемпіонаті зголосилися взяти участь 8 команд: Шосткинське ВПУ,  Національна Академія статистики, обліку та аудиту   (м. Київ) та шість шкіл міста Шостка.

28 лютого та 2 березня пройшли відбіркові ігри, в яких учасники команд давали відповіді на запитання з теми «Дві країни», демонструючи  свої комунікативні навички і обізнаність в загальних відомостях про Сполучене Королівство Великої Британії та Північної Ірландії, про Україну,  дві столиці та традиції британців і українців.

13 березня відбувся півфінальний поєдинок з теми «Подорож», в якому гравці показали свою ерудицію з таких питань: засоби і способи подорожування, гроші, цікаві місця Сполученого Королівства та ситуації в місті.

Побажаймо успіху учасникам фіналу та чекаємо на нову зустріч 23 березня.

IMG_4005 IMG_4124 IMG_4070 IMG_3817

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »