Центр розвитку професійної кар`єри Роменського вищого професійного училища допомагає побудувати успішну кар`єру

Центр розвитку професійної кар`єри Роменського вищого професійного училища допомагає нинішнім першокурсникам побудувати успішну кар’єру після закінчення навчання. Протягом тижня з учнями навчального закладу проведено ряд заходів з питань підняття престижності навчання за професіями, ознайомлення молоді зі шляхами професійного зростання, освітніми та кар`єрними можливостями.

Надія Міщенко, заступник директора з НВР, працювала з учнями над темою «Визначаємо свій професійний потенціал», обговорюючи питання створення умов для становлення особистості, спрямованої на саморозвиток та самовдосконалення; формування позитивного ставлення до професії, яку вони обрали; проектування шляхів свого професійного зростання; формування адекватного уявлення учнів про свій професійний потенціал на основі самодіагностики.

Гайдук Р.І., завідувач практики навчального закладу, спільно з фахівцем кафе «Челентано» Отрішко О.В. обговорили питання існуючих вакансій та місць для проходження виробничої практики та стажування учнів на виробництві, узгодили зміст та робочі програми щодо їх організації, визначили терміни.

Практичним психологом Надією Радчук проведено для учнів тренінг «Запрограмуй свій успіх», під час якого вони планували своє майбутнє, отримали поради щодо подолання труднощів, шляхів уникнення бар`єрів спілкування.

Соціальний педагог Тетяна Прокопенко під час заняття «Як прийняти рішення» ознайомила підлітків із алгоритмом прийняття рішень, що будуть сприяти усвідомленню особистої відповідальності при ставленні до майбутньої трудової діяльності.

Спільно з заступником начальника відділу активної підтримки безробітних Роменської міськрайонної філії Сумського обласного центу зайнятості Анною Шумаковою проведено консультативну роботу з учнями першого курсу за професією «Продавець продовольчих товарів, продавець непродовольчих товарів» щодо складання відеорезюме – найефективнішого інструмента пошуку роботи, який відразу привертає увагу роботодавця, зацікавлює його й спонукає призначити співбесіду.

Волошин М.М., головний спеціаліст Роменського бюро правової підготовки, надав консультацію щодо прав та обов`язків молоді, наголосив на дотриманні навичок правомірної поведінки, негативному ставленні до правопорушень, умінні протистояти негативним впливам та радив розвивати вміння висловлювати власні погляди й думки з різних питань. Учні мали змогу переглянути відеоролики з недопущення проявів булінгу. Фахівець наголосив на необхідності вчитися будувати стосунки з людьми, бути впевненими в собі, уміти правильно оцінювати свої можливості та вчинки.

DSC_0566 (1) DSC_0563 (1) IMG-8cf06808d763539997239e9ab10d0078-V (1)

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »