«МІСТО ПРОФЕСІЙ» розгорнулося в Шосткинському ВПУ

У Шосткинському ВПУ на базі навчально-виробничих майстерень учні шкіл міста та району тепер зможуть граючи познайомитися з професіями у формі квесту «Місто професій».

Так, 16 жовтня 2018 року, команди шкіл завітали до училища й за маршрутним листом пройшли станції-етапи, де майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін проводили ігри з учасниками квесту та давали творчі практичні завдання з професії.

Учні завзято проходили станції «Кафе «Welcome», «Веселий мурувальник», «Кузня «Тата Карла», «Ліс», «Піцерія «Маргарита», «Паляниця», «Надувайко», «Кмітливий секретар» та прагнули дати найбільше правильних відповідей на питання, якісно провести практичне завдання й отримати якомога більше балів.

При підбитті підсумків оргкомітет визначив саму дружну, організовану, згуртовану, творчу команду. Це виявилася команда Клишківського навчально-виховного комплесу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Шосткинської районної ради, яка посіла І місце. Друге і третє місце отримали команди Шосткинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 5 та Миронівського навчально-виховного комплексу: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад Шосткинської районної ради. Учасників команд нагородили почесними грамотами від Шосткинської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості та солодкими призами, виготовленими учнями училища, які навчаються за професією «Кухар, кондитер».

Під час гри школярі отримали нові знання про професії, уміння продуктивно працювати в команді, познайомилися з фахівцями даних професій.

IMG_8158 P_20181016_143813 P_20181016_144519 P_20181016_153336

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »