Обговорюємо питання з кібербезпеки

Майстер виробничого навчання Шосткинского вищого професійного училища Наталія Щасна 18 жовтня 2018 року брала участь у конференції з питань кібербезпеки на базі ДНЗ «Київський професійний коледж з посиленою військовою і фізичною підготовкою». Близько 100 представників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, коледжів та вишів з усієї України були учасниками заходу.

Захід організовано за ініціативи громадського об’єднання «Українська академія кібербезпеки» спільно з Центром кращого Інтернету та Інститутом модернізації змісту освіти МОН України, за підтримки Міністерства освіти і науки України та Антикризового центру кіберзахисту бізнесу Торгово-промислової палати України, а також Програми малих грантів публічної демократії Посольства США в Україні.

Учасників конференції вітали Андрій Пазюк (директор ГО «Українська Академія кібербезпеки»), Віра Терновська (спеціаліст із академічних зв’язків, секція публічних відносин, Посольство США в Україні), Володимир Коляденко (віце-президент Торгово-промисловоі палати, Голова Комітету з електронних комунікацій), Ірина Шумік (Генеральний директор директорату професійної освіти МОН України).

На конференції було презентовано досвід Сполучених Штатів Америки з реалізації освітніх проектів в рамках Національної освітньої ініціативи у сфері кібербезпеки (NICE), проведено тренінг-презентацію з використання цифрових технологій в освітньому процесі та вебінар щодо використання кібербезпекових освітніх ресурсів.

Під час конференції колеги мали змогу тісно поспілкуватися, обговорити актуальні питання, намітити подальші творчі плани. За підсумками тренінгу учасники отримали сертифікати з питань кібербезпеки та отримання знань про освіту та розвиток продуктивних сил в сфері кібербезпеки.

18102018-5 18102018-7 IMG_20181018_092411

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »