Головна ялинка Роменського ВПУ засяяла яскравими вогнями

За гарною традицією вкотре учнівський та педагогічний колективи Роменського вищого професійного училища й мешканці міста зібралися на свято Миколая на подвір`ї закладу, аби під гучні оплески та слова «Ялинко, засяй!» відкрити новорічну красуню – головну ялинку закладу.

Із наступаючими святами привітали присутніх Дід Мороз, Снігуронька, Зимонька-Зима, казкові герої. А музичне театралізоване дійство перенесло гостей у казковий та чарівний світ здійснення мрій і найзаповітніших бажань.

Зі словами вітання звернувся до присутніх директор училища Павло Помаран, який побажав, щоб новий 2019 рік радував тільки приємними сюрпризами та хорошими новинами, у кожній сім`ї панували злагода, добробут та любов.

Під дружні гучні скандування чарівних слів: «Один, два, три – ялиночка засяй!», казкове диво сталося – ялинка засяяла яскравими вогнями. Розкішну красуню, прибрану різноманітними прикрасами та дощиками, про що заздалегідь потурбувалися учні, викладачі та майстри закладу, освітили різнокольорові електричні лампочки, що заграли всіма барвами райдуги.

Цьогоріч біля вічнозеленої красуні розмістився символ 2019 року – розовеньке поросятко. На сході вважається, що в цей рік потрібно насолоджуватися прекрасним і радіти кожному новому дню, залишивши всі сумніви позаду. 

Наприкінці свята вже традиційно подвір`я закладу освіти засяяло сотнями різнобарвних вогнів святкового феєрверку.

Тож нехай Новий рік принесе всім нам відродження мрій та сподівань, нових сил, успіхів та здобутків; щоденної наполегливості, творчості, стійкості й, обов’язково, удачі, здоров`я рідним, радості й добробуту. Хай здійсняться у Новому році всі бажання, найзаповітніші мрії!

DSC_1561 DSC_1544 DSC_1539

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »