Ярмарок вакансій для випускників будівельної галузі та сфери послуг» у Сумському вищому професійному училищі будівництва і дизайну

Захід відбувся 11 квітня 2019 року за участі підприємств та організацій м. Суми: ПАТ «Сумихімпром», ПАО «Сумбуд», концерну «NICMAS», швейного виробництва українського бренду «TELL»», мережі салонів краси «Аплі-Сенсор», мережі салонів «Fusion», ресторану «ILE De France».

Основною метою заходу було заохочення учнів до пошуку роботи, підвищення їхньої обізнаності щодо ринку працевлаштування, можливості знайти постійну або тимчасову роботу, вирішення питань практики тощо.

Фахівці служби зайнятості розповіли присутнім про стан ринку праці міста, ознайомили з актуальними питаннями зайнятості випускників навчальних закладів, провели семінар «Співбесіда з роботодавцем при влаштуванні на перше робоче місце».

Під час засідання у форматі «круглого столу» «Шлях до успішної кар’єри починається з правильного вибору професії» майбутні фахівці отримали відповіді на актуальні питання, пов’язані з побудовою успішної кар’єри.

Спеціалісти юстиції провели просвітницьку акцію «Захищай свої права разом з Мін’юстом» та роздали учням інформаційні матеріали, з яких ті могли дізнатися, як відстояти своє право бути захищеними і як діяти у разі посягання на їхню честь та свободу.

Учням ярмарок вакансій надав можливість отримати максимум інформації із перших рук, ознайомитися з компаніями, де вони зможуть надалі отримати роботу, оцінити свій професійний рівень і зрозуміти, які зусилля їм необхідно докласти, щоб претендувати на ту чи іншу вакансію.

Працівники центру зайнятості запевнили, що у планах – тільки збільшувати кількість підприємств для співпраці й надалі допомагати молоді робити правильний вибір.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »