Герої поряд!

13 квітня 2014 року в Україні було проголошено про початок антитерористичної операції на Донбасі. Цієї весни минуло 5 довгих років неоголошеної війни з Росією, жертвами якої вже стали близько 13 тисяч українців. Сорок тисяч зруйнованих будинків, шкіл і лікарень, два мільйони біженців, величезна кількість зниклих безвісти – ось така ціна російської агресії на сході країни…

Сьогодні за нашими буденними турботами і проблемами ми часто забуваємо про те, що йде війна і згадуємо про неї лише тоді, коли з новин дізнаємося про загиблих т а поранених.

Шосткинське вище професійне училище приділяє особливу увагу національно-патріотичному вихованню підростаючого покоління й пишається тим, що серед випускників закладу є багато справжніх патріотів, які з перших днів збройного конфлікту на Донбасі стали на захист територіальної цілісності нашої держави.

Цього тижня на урок мужності до рідного училища завітав учасник бойових дій на сході України, у минулому учасник бойових дій в Афганістані Анатолій СОЛЯННІКОВ.На зустріч з учнями училища Анатолій Анатолійович прийшов разом зі своєю дружиною Іриною СОЛЯННІКОВОЮ, яка стала для нього справжнім тилом, коли він добровільно відправився на фронт.

«Це моя рідна земля і я маю її захищати» – ось відповідь на питання, чому Анатолій Анатолійович з перших днів пішов боронити нашу країну. Розповідь гостя про війну, про важкі воєнні будні та страшні втрати побратимів не залишили байдужими нікого, а сльози на очах у воїна-героя свідчили про невиліковні душевні рани, які залишила після себе війна.

Недивним для всіх присутніх на заході виявився і той факт, що син Анатолія Анатолійовича і Ірини Анатоліївни Євгеній, який, до речі, є теж випускником училища, на даний момент знаходить на сході України і стоїть на варті нашої з вами безпеки.

Зустріч промайнула непомітно, а учні все ще не хотіли відпускати гостя і продовжували ставити йому безліч таких хвилюючих для усіх нас запитань…

Лідери учнівського самоврядування від імені всіх учнів Шосткинського вищого професійного училища висловили слова вдячності сім’ї Соляннікових, побажали їм здоров’я, добробуту та швидкого повернення їх сина Євгенія додому.

Герої поряд! Слава Україні!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »