Перемога Роменського вищого професійного училища в Міжнародному конкурсі шкільних медіа!

У рамках ХХІІ Міжнародного конкурсу шкільних медіа 18 квітня 2019 року в Миколаївському обласному будинку художньої творчості відбулося відкриття ХІ Міжнародного юнкорівського зльоту «Засоби масових комунікацій сьогодні і завтра». Представники Роменського вищого професійного училища вкотре стали учасниками конкурсу.

За результатами участі в конкурсних змаганнях училище нагороджено:

дипломом переможця Міжнародного конкурсу шкільних медіа за перемогу в номінації «Кращий матеріал про діяльність Rotary International»;

дипломами лауреата Міжнародного конкурсу шкільних медіа в 5 номінаціях:

цикл репортажних фото, кращий сайт, цикл радіорепортажів, цикл телерепортажів, 

газета «Калейдоскоп»;

подякою за професіоналізм та самовіддану працю, значний внесок у розвиток медіа освіти та участь у ХХІІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа Вікторію РИБКІНУ, керівника гуртка «Юний журналіст».

Міжнародний конкурс шкільних медіа – найбільша подія шкільних медіа в Україні. Щороку в ньому беруть участь газети, теле-, фото-, радіорепортажі шкіл, ліцеїв, гімназій, закладів професійної (професійно-технічної) освіти з усієї України та інших країн світу. Його організаторами виступають Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Цьогоріч на учать у конкурсі подано 2087 конкурсних робіт. Майже 200 майбутніх журналістів та керівників юнкорівських груп з усіх куточків країни приїхали позмагатися у журналістській майстерності в різних номінаціях. Усього за 22 роки в Міжнародному конкурсі шкільних медіа взяли участь понад 30 тисяч творчих робіт з України, Польщі, Болгарії, Греції, Іспанії, Чехії, Грузії, Молдови, Росії, Білорусі, Пакистану, Сенегалу, Єгипту.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »