У Шосткинському вищому професійному училищі стартував соціальний проект «Будуємо майбутнє разом»

Проект розроблений педагогічним колективом і учнівським самоврядуванням закладу і має за мету пропаганду робітничих професій серед учнівської молоді шкіл.

У цікавій формі агітбригада училища «Позитив» доносить школярам інформацію про професії, яким навчають в училищі, про насичене і змістовне життя учнів, демонструє відеосюжети про матеріальну базу училища, умови навчання і відпочинку, можливості проходження виробничої практики.

У сучасних реаліях робітничі професії у тренді. Навчання в училищі – успішна сходинка для кар’єрного росту, адже учні за час навчання здобувають суміжні професії, поєднують навчання в училищі і в Київському коледжі бізнесу та аналітики Національної академії статистики, обліку та аудиту, з яким співпрацює заклад, проходять виробничу практику на успішних підприємствах міста та далеко за його межами (цьогоріч ще й у Болгарії). Успішно поєднують роботу і відпочинок, працюючи на Чорноморському узбережжі, у Карпатах.

Школярам презентовано альбом «Успішні учні Шосткинського вищого професійного училища», в якому зібрана інформація про випускників, що успішно побудували свою кар’єру, адже навчання в училищі – це не вирок для невдах, а можливість для наполегливих, упевнених у собі особистостей, які хочуть для себе вибудувати гідне життя, які люблять свою країну, вболівають за її долю і впевнено йдуть до поставленої мети.

Успішна країна – це втілення мрій,

це шлях, який ми обираєм самі,

це працьовиті руки, що невпинно,

цеглина до цеглини будують Україну.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »