Карантин – час поговорити про таланти

У Сумському центрі ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу здобуває інтегровану професію «Кухар, продавець» Ігор ОЛІЙНИК, який має славу в закладі як майстер сенканів.

Кілька сенканів цього юного поета вже увійшли до поетичних тематичних збірок «Гроно талантів». Також Ігор зі своїми сенканами неодноразово ставав дипломантом творчих літературних конкурсів.

Родина

Велика, дружна

Оберігає, любить, примножується

Найцінніше, що ти маєш

Сім’я

Синій птах

Яскравий, непереможний

Надихає, звеселяє, літає

Справжній символ істини й добра

Щастя

Хлопець закінчив 9 класів у Терешківському НВК Сумської районної ради й пішов за своєю мрією дитинства : стати вправним кухарем, поїхати на кулінарний конкурс, побувати на кухні Ектора Хіменеса Браво, потрапити в десятку кращих кухарів та мати особистий кухарський кітель.

Саме тому для подальшого навчання обрав ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»,  де хлопцю подобається геть усе: доброзичливі одногрупники, змістовні уроки, виробничі лабораторії, де «по-справжньому поринаєш у професію та насолоджуєшся кулінарними експериментами». Найбільше подобається вивчати англійську мову та технологію приготування їжі. Ігор зазначає, що не тільки навчання, але і змістовний відпочинок роблять перебування в Центрі незабутнім.

Мама

Любляча, рідна

Посміхається, піклується, наставляє

Буде завжди любити тебе

Дитинство

#профтехосвітаздійснюємрії

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »