ЗБІРНИК рецептів страв української кухні Сумщини (за підсумками реалізації проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області)

Використання нетрадиційної сировини в кулінарії: мікрозелень. Навчальний посібник для викладачів та учнів/ Укладачі: Н.С. Шатських – Суми.-2021. – 119с.

Збірка відео роликів майстер-класів учасників обласного «Cook ‘N’ Battle» в рамках реалізації проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер»

Збірник рецептур сучасних українських страв та десертів Сумщини

Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету Устаткування підприємств харчування»професія «Кухар» 

Програма факультативу «Безпека харчування»

Презентація «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Робочий зошит технологія приготування  їжі з основами товарознавства»

Методичні рекомендації та напрацювання для педагогічних працівників професійної підготовки

Методичні рекомендації ведення журналу виробничого навчання

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо запровадження Типових навчальних планів та Типових програм професійно-технічного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.

Translate »