Програма стажування_»Тарілка здорового харчування»

Програма «Виготовлення оздоблень малазійською технікою»

Програма «Приготування безглютенових та безлактозних страв»

ЗБІРНИК рецептів страв української кухні Сумщини (за підсумками реалізації проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області)

Використання нетрадиційної сировини в кулінарії: мікрозелень. Навчальний посібник для викладачів та учнів/ Укладачі: Н.С. Шатських – Суми.-2021. – 119с.

Збірка відео роликів майстер-класів учасників обласного «Cook ‘N’ Battle» в рамках реалізації проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер»

Збірник рецептур сучасних українських страв та десертів Сумщини

Збірник лабораторно-практичних робіт з предмету Устаткування підприємств харчування»професія «Кухар» 

Програма факультативу «Безпека харчування»

Презентація «Технологія приготування їжі з основами товарознавства»

Робочий зошит технологія приготування  їжі з основами товарознавства»

Методичні рекомендації та напрацювання для педагогічних працівників професійної підготовки

Методичні рекомендації ведення журналу виробничого навчання

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо запровадження Типових навчальних планів та Типових програм професійно-технічного навчання для загальноосвітніх навчальних закладів та міжшкільних навчально-виробничих комбінатів.


Thanx: Poltavanews
Translate »