Регіональні навчальні програми

Інновації в технології кондитерського виробництва. Регіональна навчальна програма / Укладачі: А.М. Литовська, О.О. Набока, О.С. Полякова, О.В. Темченко. – Суми.-2018. – 10 с

 Технологія приготування національних борошняних і кондитерських виробів. Регіональна навчальна програма / Укладачі: І.В. Северин, О.Ю. Статівка-Бабченко, О.В. Темченко, Н.М. Шастун. – Суми.-2018. – 10 с.

 Дизайн виробництва. Регіональна навчальна програма / Укладачі: Т.А. Берченко, А.В. Грицай, М.М. Клименко, О.В. Темченко. – Суми.-2018. – 10

 Еногастрономія та робота сомельє. Регіональна навчальна програма / Укладачі: Н.І. Малахова, Н.С. Мотузко , О.В. Темченко. Волков Р.О. – Суми.-2021. – 9 с.

Організація обслуговування за системою «Кейтеринг». Регіональна навчальна програма / Укладачі: М.М. Клименко, Якименко Д.С., О.В. Темченко. – Шостка.-2021. – 9с.

Здорове харчування здобувачів освіти у закладах професійної

(професійно-технічної) освіти. РЕГІОНАЛЬНА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА

Технологія приготування страв з равлика HELIX ASPRSA MULLER. РЕГІОНАЛЬНА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА

Модульні програмами для стажування викладачів та майстрів виробничого навчання

Технологія приготування кондитерських виробів з  використанням сучасної сировини. Модульна програма. / укладачі: Н.І. Коцюба, О.В. Темченко, О.С. Шейко. – Суми. — 2020. – 22 с.

 Приготування та подавання фірмових страв з елементами траншування та фламбування. Модульна програма. / укладачі:Л.В. Селезньова, О.В. Темченко, Н.С. Мотузко. – Суми. — 2020. – 8 с.

Translate »