ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Продавець продовольчих товарів»

20 березня 2018 року на базі державного навчального закладу «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» (м. Суми, вул., Роменська, 96) стартує ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Продавець продовольчих товарів».

У заході візьмуть участь переможці I етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з 10 закладів професійної освіти Сумщини.

Конкурс передбачається проводити у два тури: теоретичний та практичний.

Теоретичний тур ІІ етап Всеукраїнського конкурсу полягає в перевірці знань з предметів професійно-теоретичної підготовки.

Практичний тур складається із виконання завдань:

— у реальних умовах  торговельного залу магазину «Сільпо» ТРЦ «Мануфактура» – викладка товарів в бакалійному відділі, консультація на обраний покупцем товар;

— у навчальному магазині ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» – робота на реєстраторах розрахункових операцій.

Початок конкурсу 20 березня 2018 року о 9.30.

Переможець ІІ етапу візьме участь в ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності, що відбудеться на базі Державного навчального закладу «Южноукраїнський професійний ліцей» Миколаївської області.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »