Наше щасливе майбутнє в руках юних активістів

Триває естафета зборів лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти в округах. Лідери закладів Південного округу збиралися 22 березня 2018 року в Лебединському вищому професійному училищі лісового господарства для обміну досвідом щодо впровадження проекту «Змінимо майбутнє на краще».

Під час тренінгового заняття за допомогою соціального педагога закладу освіти Ірини Ткаченко юні активісти відпрацювали навички конструктивної взаємодії з однолітками та отримали основи асертивної поведінки, розвинули вміння застосовувати нові знання у процесі спілкування, оптимально реагувати на критику та рішуче говорити «ні», якщо цього вимагають обставини.

Лідери поділилися досягненнями своїх колективів, перспективами та обговорили результати впровадження проекту в навчальних закладах проекту «Змінимо майбутнє на краще».

Приємно спостерігати за бажанням молоді вносити позитивні зміни у власне життя, будувати конструктивні діалоги, знаходити креативні рішення тих чи інших питань. Ми, працівники закладів освіти, віримо, що наші учні подбають про щасливе майбутнє, будуючи розумне сучасне.

Загальні підсумки впровадження проекту «Змінимо майбутнє на краще» буде підбито в травні 2018 року під час зборів обласної ради лідерів учнівського самоврядування закладів професійної освіти.

IMG_20180322_121853_HDR IMG_20180322_115840_HDR

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »