Місто «PROFI CITY» Сумського міжрегіонального вищого професійного училища запрошує школярів

Сумське міжрегіональне вище професійне училище запрошує школярів 21 квітня 2018 року відвідати «PROFI CITY». У місті професіоналів усе по-справжньому, по-дорослому: закони, економіка, грошові одиниці. Відвідувач міста зможе «влаштуватися на роботу», отримати «трудову книжку» та, відвідавши майстер-класи з професій будівельної, енергетичної, автомобільної галузей та сфери громадського харчування й продемонструвавши набуті навички, отримати заробітну плату.

          На вулиці Будівельників можна буде спробувати свої сили в ролі дизайнера, арт-декоратора приміщень, монтажника систем утеплення, монтажника пластикових елементів, маляра, штукатура, лицювальника-плиточника, мозаїчника.

          На Енергетичній вулиці учасники зможуть ознайомитися з професіями електрогазозварника, майстра з кузовних робіт, зварника-аргонщика, електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування.

          Мешканці вулиці Автомобілістів запропонують майстер-класи слюсаря з ремонту автомобілів, спеціаліста з комп’ютерної діагностики автомобіля, автомаляра, автоменеджера.

          Кондитер, бармен, кухар, су-шеф, майстер по виготовленню прикрас з карамелі, шоколаду та цукерок «проживатимуть» у мікрорайоні Смакота.

          На Концертній площі лунатимуть пісні та проходитимуть конкурси й розваги.

          Між відвідувачами міста відбудеться розіграш супер-призу.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »