Расенко Микола, Котенко Денис, Борщинська Яніна, учні ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», Матвієнко Олексій, учень ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище», та Сєдова Тетяна Петрівна, майстер виробничого навчання ДНЗ «Шосткинський центр ПТО», продемонстрували свої професійні здібності на Міжнародному фестивалі з кулінарного та кондитерського мистецтва «BestCookFest-2018»,що відбувся в Київському національному торговельно-економічному університеті 04-06 жовтня 2018 року.
За підсумками журі міжнародного класу майстер виробничого навчання ДНЗ «Шосткинський центр ПТО» Сєдова Тетяна Петрівна одержала срібну медаль у номінації «Індивідуальний практичний клас, категорія С» за створення композиції з карвінгу.
Учень ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище» Матвієнко Олексій у номінації «АРТ-КЛАС, категорія D» здобув срібну медаль (диплом ІІ ступеня) за роботу з марципану і мастики та бронзову медаль (диплом ІІІ ступеня) за художню роботу з солоного тіста.
Учні ДНЗ «Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» вибороли три бронзові медалі (дипломи ІІІ ступеня):
Расенко Микола, Котенко Денис – у номінації «Індивідуальний практичний клас, категорія С» за приготування страв із м’яса;
Борщинська Яніна – у номінації «АРТ-КЛАС, категорія D» за художню роботу з пряничного тіста.
Бажаємо нашим переможцям подальших успіхів та досягнень нових професійних вершин!
Фестиваль проводився за підтримки громадської спілки «Український кулінарний союз» та Егейської професійної асоціації шеф-кухарів.
Конкурсні змагання оцінювались згідно рекомендацій Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS).
Загалом були представлені роботи за 8 напрямами з 25 країн світу.