Особливості кадрової роботи у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області удосконалює професійний рівень інспекторів з кадрових питань закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Кадрове діловодство  важлива складова діяльності закладу освіти.

У межах одноденного семінару, що відбувся 20 листопада 2018 року зосереджено увагу інспекторів на актуальних кадрових питаннях.

      Акцентувала увагу на ефективній роботі кадрової служби в закладах професійної (професійно-технічної) освіти директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Наталія Самойленко, рекомендуючи інспекторам із кадрових питань інформувати із зазначеної теми працівників закладів.

       Представники Головного територіального управління юстиції у Сумській області порушили  питання надання відпусток, зокрема Олена Кузьменко, начальник відділу персоналу, зазначила, що трудова книжка підтверджує досвід, кваліфікацію і право працівників на пільги при призначенні спеціальних пенсій, виплат за вислугу років.

       В обговоренні взяли участь працівники Сумського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Сумської області.

     «Розмір допомоги по тимчасовій непрацездатності залежить від страхового стажу працівника та сплати страхових внесків»,- зазначила Наталія Рижій, головний спеціаліст відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій № 1.

       Прокоментувала роботу порталу Пенсійного фонду та звернула увагу учасників семінару на  доцільності застосування електронного цифрового ключа та отриманні довідки з кюаркодом головний спеціаліст відділу адміністрування, супроводження інформаційних систем, електронних реєстрів та захисту інформації,  Світлана Ткаченко.

      З нововведеннями у формуванні особових справ працівників, складанні номенклатури справ ознайомила методист  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Оксана Василенко. Звернула увагу учасників семінару на необхідності проведення аудиту особових справ. Зазначила, що Міністерством юстиції  України розширено перелік документів особової справи і уточнено як їх вести.

20181120_130658 20181120_100618 (1) 20181120_112601 (1) 20181120_110127 (2)

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »