Збори лідерів учнівського самоврядування Південного округу

22 листопада 2018 року у ДПТНЗ «Роменське ВПУ» відбулися збори лідерів учнівського самоврядування Південного округу, на якому були присутні представники Охтирського центру ПТО, Лебединського ВПУ лісового господарства, Глинського ПАЛ, Синівського ПАЛ та Недригайлівського ВПУ.

Посмішки, дружні вітання, яскраві позитивні емоції — так щоразу починаються зустрічі лідерів органів учнівського самоврядування. Активна й ініціативна юнь області збирається разом на зборах, щоб поспілкуватися, поділитися досвідом організації різноманітних заходів, здобути корисні знання, краще познайомитися.

Після представлення нового віце-президента Південного округу – Стетюхи Альони, присутні  ділилися цікавими набутками, розповідали про організацію волонтерського руху, профорієнтаційну роботу, проведення Днів самоврядування в навчальних закладах, про різноманітні інтелектуальні змагання, заходи з пропаганди здорового способу життя, видання газет тощо. Практичним психологом Радчук Н. А. було проведено практичне заняття «Лідер і його команда».

Активісти закладів професійної (професійно-технічної) освіти обговорили  план роботи обласної ради лідерів учнівського самоврядування, до якого  увійшли благодійні, волонтерські заходи до новорічних та різдвяних свят, заходи в рамках місячника екології, численні акції. Нині проводиться   конкурс фотоматеріалів із дослідження регіональних особливостей приготування та подачі українського борщу «Слобожанський оберіг» у рамках обласного проекту «Голос крові: ми – Українці!», підсумки якого будуть підбитті на початку грудня 2018 року.

Методист Кіхтенко І. В.   розповіла про досягнення та пріоритетні напрямки роботи ОРЛУС ЗП(ПТ)О, зупинилася на ведені ділової документації лідерами та висвітленні  в засобах масової інформації всієї діяльності.

Наприкінці учасники зборів взяли участь у  акції «Україна – територія гідності та свободи», під час якої склали мапу України.

Проведення подібних заходів дає можливість молодим лідерам не лише спілкуватися, обмінюватися досвідом, а й переймати краще, скоригувати свої плани роботи і просто здружитися.

DSC_0893 DSC_0891 DSC_0882 DSC_0880 DSC_0862

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

DSC_0851

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »