Вітаємо переможця ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності!

У Конотопському вищому професійному училищі 27 лютого 2019 року відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти за професією «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування».

Учні змагалися у 2 турах: теоретичному та практичному. У першому теоретичному турі учні виконували тестові завдання зі спеціальних предметів: «Електротехніка з основами промислової електроніки», «Спецтехнологія», «Електроматеріалознавство», «Охорона праці». Під час практичного туру учні виконували два завдання, що відповідали вимогам 3 кваліфікаційного розряду: складання ланцюга керування освітленням з декількох місць, за наданою однолінійною схемою з використанням електричних апаратів обліку та захисту, складання реверсивної схеми керування трифазним асинхронним електродвигуном з короткозамкнутим ротором з двох місць за допомогою електромагнітних пускачів та двох кнопочних станцій, за наданою електричною принциповою схемою.

Вітаємо переможця ІІ етапу конкурсу учня Конотопського вищого професійного училища Вадима Гусола, якого підготував майстер виробничого навчання Віктор Шатрюк. Бажаємо Вадиму гідно представити Сумщину на ІІІ етапі конкурсу, що відбудеться у квітні 2019 року.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »