Від ефективності методичної роботи в закладі освіти до майстерності педагогічного колективу

Методична робота в закладі професійної (професійно-технічної) освіти – спеціально організована діяльність педагогічного колективу, що створює умови для підвищення майстерності педагога. Форми і методи організації методичної роботи обговорювали 13 березня 2019 року на семінарі-практикумі для заступників директорів з навчально-методичної (навчальної, методичної) роботи та методистів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

Підвищення фахового рівня педагога, збагачення педагогічного колективу педагогічними знахідками залежить від ефективності здійснення методичної роботи в закладі освіти. На основних формах методичної роботи, організації діяльності методичного кабінету акцентувала увагу учасників заходу Єлизавета Ященкова, методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області.

Для учасників семінару проведено майстер-класи з організації проектної технології та тренінгів. Під час майстер-класу, модератором якого була Наталія Самойленко, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, відпрацьовано навички організації проектної технології. На прикладі тренінгу «Розвиток професійно важливих якостей управління як один із шляхів профілактики професійного вигорання» Лариса Біловол, практичний психолог ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», ознайомила з методикою його проведення.

Учасникам семінару доведено основні Ліцензійні умови до навчально-методичного забезпечення закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »