Якісне навчання – головне завдання сучасної освіти

Головне завдання сучасної освіти – створення умов для якісного навчання. Упровадження компетентнісного підходу – це важлива умова підвищення якісної освіти. Питання модернізації сучасного уроку обговорювали на  семінарі викладачів хімії, який відбувся 14 березня 2019 року на базі ДНЗ «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти».

Вимоги до сучасного уроку, форми, методи, прийоми компетентнісного підходу на уроках хімії, удосконалення методики роботи на уроці – основні питання, над якими працювали учасники семінару. Викладачі відвідали та проаналізували урок хімії, який провела Анна Каблюк із теми «Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма. Хімічні властивості глюкози».

Присутні  відмітили, що урок проведено на високому методичному рівні з використанням інформаційно-комунікаційних технологій та інтерактивних методів.

З актуальними питаннями викладання хімії за оновленими навчальними програмами, оснащенням кабінету хімії відповідно до вимог  Концепції НУШ  ознайомила учасників семінару Алла Метейко, методист з хімії Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Модератор семінару, методист НМЦ ПТО у Сумській області Валентина Лабудько,  провела майстер-клас з використання віртуальної дошки padlet.

Матеріали семінару розміщено  на сторінці   блогу  «Кварк».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »