Амбітні плани – підкорення нових вершин на міжнародній арені ресторанного сервісу

Учні ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» Микола Расенко, Антон Крещік, Олена Кузнєцова, Денис Котенко та майстер виробничого навчання Володимир Манастирний вирушили 17 березня 2019 року до італійського міста Касарго на VI-й Міжнародний кулінарний конкурс «Здорова їжа та напої без відходів. Касарго – 2019», у якому будуть брати участь представники провідних кулінарних шкіл Європи.

ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» – єдиний заклад освіти , який представляє на конкурсі не тільки Сумщину, але й усю Україну.

Бажаємо нашим конкурсантам вдалих виступів та підкорити нові вершини на міжнародній арені ресторанного сервісу!

За конкурсом можна спостерігати за посиланням https://www.facebook.com/CFPACasargo/

У 2018 році учні ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу» брали участь у конкурсі «Здорова їжа та напої без відходів. Касарго – 2018» та здобули перемогу в номінаціях «Кращий кухарський дует, який приготував страву без відходів», «Кращий бармен і ресторанне обслуговування».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »