Чотирнадцять медалей різного ґатунку – здобутки закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини на Десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2019» та Дев’ятій міжнародній виставці освіти за кордоном «World Edu»

На міжнародних виставкових майданчиках 14-16 березня 2019 року професійно-технічну освіту Сумщини представляли 21 заклад П(ПТ)О та Навчально-методичний центр ПТО у Сумській області. У чотирьох тематичних номінаціях освітяни здобули – 6 золотих медалей, 6 – срібних та 2 бронзові.

У номінації «Упровадження інноваційних освітніх і виробничих технологій – ефективний засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих кадрів» відзначено:

золотими медалями –

Білопільське вище професійне училище;

Конотопський професійний ліцей;

Шосткинський центр професійно-технічної освіти;

Роменське вище професійне училище;

Шосткинське вище професійне училище;

срібними медалями

Охтирський центр професійно-технічної освіти;

Путивльський професійний ліцей;

Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту;

Глухівське вище професійне училище;

бронзовими медалями

Свеський професійний аграрний ліцей;

Кролевецьке вище професійне училище.

У номінації «Формування інформаційно-цифрової компетентності як важливої складової розвитку інноваційної особистості» відзначено Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти золотою медаллю.

У номінації «Інтеграція ресурсів Державного стандарту та інноваційних практик у процесі реалізації наскрізних змістових ліній в освітньому середовищі» відзначено Сумське міжрегіональне вище професійне училище срібною медаллю.

У номінації «Сучасний вектор розвитку інклюзивної освіти в Україні» відзначено Конотопське професійно-технічне училище срібною медаллю.

Вітаємо профтехосвітян області з успіхом та черговими перемогами!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »