У Центрі військово-патріотичного виховання лунало Шевченкове слово – збори лідерів учнівського самоврядування

На базі Центру військово-патріотичного виховання Роменського вищого професійного уилища 28 березня 2019 року відбувся збір лідерів учнівського самоврядування ОРЛУС ЗП(ПТ)О Південного округу.

Практичний психолог училища Надія Радчук з метою згуртування колективу та виявлення лідерських якостей провела тренінгове заняття, під час якого молодь засновувала нову власну країну, будувала будиночки мрії, придумали назви та сформулювали принципи, за якими будуть жити мешканці країн.

Відповідно до програми зборів було заслухано звіти представників закладів освіти щодо виконання плану роботи обласної ради лідерів учнівського самоврядування на 2018/2019 навчальний рік та обговорено проект видання «Час молодих». Також учні прозвітували про проведення у їх навчальних закладах флешмобу «Увіковічуємо слово Кобзаря» та акції #selfie_with_Shevchenko.

Активісти закладів професійної (професійно-технічної) освіти обговорили план роботи обласної ради лідерів учнівського самоврядування на наступні місяці, зупинилися детально на проведенні флешмобу до акції «До прибирання – і після», заходи до відзначення Дня Європи.

Наприкінці зустрічі, після спілкування й обміну досвідом, лідери поділилися планами, як і що робитимуть 30 березня 2019 року в Годину Землі.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »