На Сумщині в закладах професійної (професійно-технічної) освіти навчаються переможці міжнародних мовних конкурсів!

Учениця Роменського вищого професійного училища Анастасія Коновал здобула абсолютну перемогу – два перших місця – у двох мовних конкурсах: ХІХ Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика та IX Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, учениця Сумського вищого професійного училища будівництва та автотранспорту Катерина Ховзун виборола почесне ІІ місце в IX Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Високі досягнення учениць стали можливими завдяки зусиллям викладачів української мови та літератури Світлани Яцменко, Алли Скляр (Роменське вище професійне училище), Тетяни Касьяненко (Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту).

Сумщина із 2001 року бере активну участь у міжнародних мовних конкурсах, більше 500 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти області змагалися за звання кращого знавця української мови та демонстрували високий рівень знань, про що свідчать зайняті перші місця. Двадцять вісім учнів стали переможцями загальнонаціональних етапів!

Вітаємо Анастасію Коновал та Катерину Ховзун, викладачів Світлану Яцменко, Аллу Скляр, Тетяну Касьяненко з такими високими досягненнями! Дякуємо за невтомну і віддану працю, любов до рідного слова!   

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »