На базі Охтирського центру професійно-технічної освіти відкрився четвертий в області центр розвитку професійної кар’єри

У рамках Дня відкритих дверей Охтирського центру професійно-технічної освіти 03 квітня 2019 року відкрився центр розвитку професійної кар’єри. .

Грандіозний профорієнтаційний захід «Вибір професії сьогодні – успіх кар’єри в майбутньому» поєднав роботу чотирьох локацій:

— відкриття центру розвитку професійної кар’єри Охтирського центру професійно-технічної освіти;

— засідання у форматі «круглого столу» «Удосконалення форм і методів соціального партнерства» за участю представників відділу освіти Охтирської міської ради, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, Охтирської міськрайонної філії Сумського обласного центру зайнятості, роботодавців, соціальних партнерів, лідерів учнівського самоврядування;

— лайф-коучинг працівників психолого-соціальної служби для випускників Охтирського центру ПТО з теми: «Мої бажання і мої можливості» та «Співбесіда з роботодавцем»;

— фестиваль професій, за якими ведеться підготовка в закладі освіти, що підкреслив привабливість саме Охтирського центру ПТО з навчальним підрозділом № 2 в м.Тростянець та філії закладу в смт Велика Писарівка.

Діалог учасників профорієнтаційного форуму щодо пріоритетів соціального партнерства завершився укладенням меморандуму спільних дій представників влади, соціальних партнерів, освітян, працівників центрів зайнятості, підприємців на 2019/2020 навчальний рік.

Флешмоб «Успішна країна», підготовлений лідерами учнівського самоврядування, став сходинкою до представлених майстер-класів за професіями «Спробуй свої можливості сьогодні». Учні шкіл, які захоплено спостерігали за майстер-класами і повторяли прості прийоми за прикладом майбутніх професіоналів, переконалися в тому, що будь-яка професія озброює свого володаря не лише професійними навичками, а й можливістю творчої самореалізації.

Та найбільше інформації щодо наданих освітніх послуг закладом чекало на абітурієнтів та гостей під час святкових урочистостей «День відкритих дверей», де висвітлено інформацію щодо переваг та можливостей, які отримає кожен учень від навчання, саморозвитку і дозвілля в Охтирському центрі професійно-технічної освіти. Уже традиційно майбутніх абітурієнтів нагороджено сертифікатами на право отримання індивідуального уроку водіння, майстер-класу з перукарської справи, візажного та кухарського напряму, адже – це реальна можливість спробувати себе в майбутній професії, більше дізнатися про її тонкощі, поспілкуватися з працівниками закладу, отримати відповіді на свої запитання.      

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »