За обміном досвідом з’їхалися до Сумщини

З 01 до 05 квітня 2019 року на базі ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг» відбувся перший етап курсів підвищення кваліфікації Білоцерківським інститутом неперервної професійної освіти для старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти. 38 старших майстрів із різних куточків України  ділилися досвідом щодо  створення ефективної системи роботи, спрямованої на забезпечення підготовки сучасного фахівця.

Результативність роботи старших майстрів залежить, у першу чергу, від здатності ефективно організовувати навчально-виробничий процес, що ґрунтується на системі розвинених психолого-педагогічних, фахових, методичних знаннях і вміннях, а також досвіді їх використання в процесі професійно-педагогічної діяльності в закладі професійної (професійно-технічної) освіти. Саме тому на курсах підвищення кваліфікації зосереджено увагу на визначенні напрямів професійного зростання, розвитку компетентності старших майстрів, удосконаленні методичної майстерності.

У рамках підвищення професійної компетентності слухачами було відвідано навчально-практичні  центри  ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту», ДНЗ «Сумське міжрегіональне вище професійне училище», ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти з дизайну та сфери послуг».

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »