Перше місце в Міжрегіональному конкурсі фахової майстерності здобули учні Роменського вищого професійного училища

На базі Чернігівського професійного ліцею залізничного транспорту 24 квітня 2019 року відбувся Міжрегіональний конкурс фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування».

За перемогу в конкурсі змагалися представники п’яти закладів освіти: 

ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище»;

ДНЗ «Київське регіональне вище професійне училище будівництва»;

ДНЗ «Полтавське вище міжрегіональне професійне училище»;

Прилуцький професійний ліцей Чернігівської області;

Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту.

Конкурс проходив у два тури: теоретичний – виконання тестових завдань на персональному комп’ютері та практичний тур – виконання комплектації та збирання алюмінієвого (біметалевого) радіатора з відповідною кількістю секцій та його гідравлічне випробування, також конкурсанти здійснили монтаж ділянки трубопроводу згідно з монтажною схемою та підключили радіатор до діючої системи опалення.

Компетентне журі, до складу якого входили виробничники з великим досвідом роботи, відзначило високий рівень професійної підготовки учасників конкурсу.

За результатами змагання, відповідно набраній кількості балів за виконання теоретичного і практичного туру, одностайним рішенням журі I місце посіли учні Роменського вищого професійного училища Роман ГОРЯЧКО та Андрій ДАНИЛЬЧЕНКО (майстер виробничого навчання Сергій Богомол).

Переможці міжрегіонального конкурсу братимуть участь у фіналі конкурсу, що буде проходити на базі ДПТНЗ «Броварський професійний ліцей» у травні 2019 року.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »