Усі добрі справи починаються з любові до матері

«Я з гордістю можу сказати, що моя мама – найкраща в світі! Я така щаслива, що ти у мене є. Ніщо в світі не може зрівнятися з твоєю любов’ю. Твої лагідні руки, мов оберіг, завжди готові захистити, вилікувати, обійняти. Я так вдячна тобі за твою любов і турботу», – ці зворушливі рядки з листа Діани РУСНАК, учениці Недригайлівського вищого професійного училища, переможниці в номінації «Лист до мами» Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами – 2019» стали посвятою всім матерям України.

«Мати – це святиня на землі. Бережіть її дорослі і малі», – на цьому наголосила Неля МИХАЙЛОВСЬКА, начальник відділу наукового та навчально-методичного забезпечення змісту загальної середньої освіти Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України під час церемонії нагородження переможців Міжнародного творчого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами» 23 травня 2019 року у Колонній залі Київської міської державної адміністрації.

Серед переможців цьогорічного творчого конкурсу – учнівська молодь закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.

Дипломами та цінними подарунками за зайняте ІІІ місце в номінації «Малюнок» нагороджено Яну ЛЕЩЕНКО, ученицю ІІІ курсу ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», у номінації «Вірш» нагороджено Анастасію ШЕЛЕЛЬО, ученицю ІІ курсу ДПТНЗ «Конотопський професійний аграрний ліцей».

Дипломом та цінним подарунком у номінації «Лист до мами»  нагороджено Діану РУСНАК, ученицю І курсу ДПТНЗ «Недригайлівське вище професійне училище».

Конкурс покликаний привернути увагу громадськості до проблем української родини та зміцнення народних родинних традицій; а також виявити та підтримки обдарованих учнів».

Після церемонії нагородження учасники конкурсу, батьки, педагоги висловили вдячність за проведення конкурсу організаторам:Міжнародному культурному центру «Сяйво», Міжнародній школі «Меридіан», Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України та підкреслили значення родинних цінностей у вихованні дитини.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »