Триває реалізація проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер»

Результати ІІІ (проміжного) етапу проекту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» обговорено на засіданні проектної команди 24 травня 2019 року на базі Конотопського професійного аграрного ліцею.

Викладачі англійської мови презентували нові моделі застосування інтегрованого навчання під час освітнього процесу (проведення бінарних уроків, позакласних заходів з використанням професійної лексики).

Педагогічні працівники ознайомилися із новітніми напрямами сучасної української кухні: приготування холодних закусок з риби, страв з овочів, пирогів з дріжджового тіста та виробів без глютену, що продемонстрували майстри виробничого навчання, засвоїли практичні навички сервірування столів в українському національному стилі.

Під час засідання у форматі «круглого столу»сформовано основні завдання на заключний етап проекту:

на уроках іноземної мови, професійно-теоретичної та професійно-практичної підготовки відпрацювати методику застосування інтегрованих технологій та інноваційних форм і методів навчання;

провести фестиваль «Кращий майстер-шеф з приготування страв української кухні закладів професійної освіти Сумщини» в листопаді 2019 року;

підготувати збірник рецептів української кухні для використання в закладах професійної освіти та на підприємствах сфери ресторанного сервісу Сумщини;

презентувати результати проекту на всеукраїнських, міжнародних конференціях, виставках тощо.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »