VІІI Національний молитовний сніданок України «БОГ-РОДИНА-УКРАЇНА»

Понад 60 років Молитовні сніданки за участю президентів, керівників урядів і парламентів регулярно проходять у США, країнах Європейського союзу, європарламентів ставши багаторічною традицією багатьох демократичних країн світу. В Україні за останнє десятиліття стало доброю традицією проведення щорічних Національних молитовних сніданків.

У черговому VІІI Національному молитовному сніданку України брала участь методист НМЦ ПТО у Сумській області Галина ДОКТОРОВИЧ, що відбувся 30 травня 2019 року в Міжнародному центрі «Український дім» (м. Київ).

У Молитовному сніданку брали участь: Голова Верховної Ради України Андрій ПАРУБІЙ, перший Президент України Леонід КРАВЧУК, міністри, голови депутатських фракцій та об’єднань Верховної Ради України, голови обласних, районних державних адміністрацій, об’єднаних територіальних громад, відомі політики, представники, громадських та релігійних організацій, волонтери, капелани, сім’ї загиблих воїнів операції Об’єднаних сил, іноземні представники із 30 країн світу.

Основні меседжі сніданку – успішність і розвиток демократії будь-якої держави можливе лише за умови дотримання й відданості християнським моральним цінностям, розуміння того, що сімейні цінності необхідно захистити від маніпулювання різного роду, а християни мусять і повинні стати на захист нівелювання та руйнування інституту сім’ї.

Присутні були єдині в тому, що не вибори, не політичні рішення, не інвестиції визначають майбутнє України, її ціннісні орієнтири. Християнські цінності – наші корені, що визначають ментальність. Бог, як найвища цінність, людина, як вінець Божого творіння, виконання двох заповідей – любити Бога і ближнього, як самого себе, – та основа, на якій будується успішне суспільство.

Нині, коли наша держава перебуває в пошуку засад для свого розвитку, видається очевидним, що саме вічні цінності, закладені Творцем у Святому Письмі, можуть сприяти нашому спільному великому прориву, забезпечити успіх і процвітання як кожного громадянина, так і всієї нашої України, зробити її країною справді щасливих людей.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »