Вітаємо переможців та учасників Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «Лелека — 2019»!

Двісті вісімдесят учнів закладів П(ПТ)О Сумщини брали участь 20 березня 2019 року за кращого знавця історії у Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків «Лелека-2019». За результатами участі в конкурсі 3 учні нагороджені дипломом «Золотий лелека», 69 – дипломом «Срібний лелека», 87 – дипломом «Бронзовий лелека», 120 учнів отримали диплом учасника.

Інтелектуальний конкурс юних істориків «ЛЕЛЕКА» проводиться з 2012 року під керівництвом Всеукраїнської громадської організації «Освітній простір» за підтримки Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України.

Виконуючи запропоновані завдання, учні закладів П(ПТ)О Сумщини продемонстрували не лише теоретичні знання, але й вміння порівнювати події вітчизняної та всесвітньої історії, впізнавати назви та зміст документів певного історичного періоду, вказувати авторів за відповідними цитатами з їх відомих праць тощо.

Вітаємо переможців та учасників цьогорічного конкурсу! Результати, отримані в інтелектуальних змаганнях, свідчать про міцні знання з історії, вкотре спонукають учнів самостійно зазирнути в історичні джерела і повторити матеріал.

Дякуємо викладачам історії, керівникам закладів освіти, батькам за підтримку та високий рівень організації проведення історичного конкурсу!     

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »