Триває вивчення досвіду роботи викладача

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Сумській області спрямовує свою діяльність на вирішенні проблеми розвитку творчого потенціалу педагогів; запровадження інноваційних технологій навчання; виявлення, вивчення, узагальнення, схвалення й поширення передового педагогічного досвіду викладачів.

Так, на засіданні творчої групи 13 червня 2019 року обговорено результати ІІІ (проміжного) етапу з вивчення передового педагогічного досвіду «Застосування раціональних засобів навчання – один із шляхів підвищення ефективності уроку» викладача української мови та літератури ДНЗ «Білопільське вище професійне училище» Лариси РУДЕНКО.

Методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області Ольга СМОЛЕНКО звернула увагу присутніх на основні пріоритетні напрямки роботи членів творчої групи та планування роботи з педагогами в умовах реформування загальної середньої освіти у 2019/2020 навчальному році.

Нові форми і методи роботи із використанням оптимальних засобів навчання на уроках української мови презентувала через власний блог https://movarydenko.blogspot.com/ викладач Лариса РУДЕНКО. 

Під час засідання у форматі «круглого столу» учасники обговорили питання виконання Державного стандарту базової і повної загальної середньої освіти у закладах професійної (професійно-технічної) освіти 2019/2020 навчального року, складання поурочно-тематичного планування з української мови та літератури, участі учнів у ЗНО-2019.

Члени творчої групи отримали рекомендації для роботи, конкретні завдання на новий навчальний рік (підготувати робочий зошит для учнів І-ІІІ курсів з української мови, презентувати результати роботи викладача Лариси РУДЕНКО на Навчально-методичній Раді НМЦ ПТО у Сумській області у грудні 2019 року).

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Translate »