Результати ІІІ (формувального) етапу проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» розглянуто під час онлайн-спілкування 21 січня 2020 року з викладачами, майстрами виробничого навчання з професій «Кухар», «Кондитер» та викладачами іноземної мови закладів професійної (професійно-технічної) освіти.
Протягом січня-грудня 2019 року в області проведено ІІІ (формувальний) етап проєкту, результати якого обговорено з учасниками заходу, звернуто увагу на впровадження нових моделей інтегрованого навчання в освітній процес закладів професійної (професійно-технічної) освіти (проведення бінарних уроків, позакласних заходів з використанням професійної лексики тощо), необхідність відродження української національної регіональної кухні в закладах ресторанного господарства області.
Поділилися досвідом роботи викладачі іноземної мови щодо застосування інтеграційних форм навчання з використанням компетентнісного підходу, майстри виробничого навчання щодо процесу налагодження спільної діяльності закладів освіти з соціальними партнерами.
Координаторами проєкту окреслено пріоритетні напрями діяльності заключного (узагальнювального) етапу: проведення фестивалю «Кращий майстер-шеф з приготування страв української кухні закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини», підготовка збірника рецептів української кухні для використання в закладах освіти, підприємствах сфери ресторанного сервісу Сумщини, презентація змісту й результатів реалізації проєкту на міжнародних, всеукраїнських, обласних заходах (конкурси «WorldSkillsUkrain», «BestCookFest тощо), в засобах масової інформації.