Конкурс професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання кулінарного профілю, проведений 10 березня 2020 року Сумському центрі професійно-технічної освіти в рамках проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер», визначив кращого майстра-кухаря.
Протягом двох годин учасники демонстрували свою професійну майстерність у приготуванні ресторанного десерту української кухні:
«Віденський штрудель» готувала Алла ЛИСЕНКО;
«Анна Павлова» – Тетяна ОСИПОВА;
«Розбитий горщик» – Христина ХАНІНА;
«Sweetcarrot» – Інна ОСТАЩЕНКО;
тістечко «Паштел де Ната» – Вікторія КАБЛЮК.
«Розбитий горщик» приніс перемогу майстру виробничого навчання Христині ХАНІНІЙ та статус кращого майстра-кухаря Сумського центру професійно-технічної освіти. Вітаємо!