У Сумському центрі ПТО обрали кращого майстра-кухаря

Конкурс професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання кулінарного профілю, проведений 10 березня 2020 року Сумському центрі професійно-технічної освіти в рамках проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер», визначив кращого майстра-кухаря.

Протягом двох годин учасники демонстрували свою професійну майстерність у приготуванні ресторанного десерту української кухні:

«Віденський штрудель» готувала Алла ЛИСЕНКО;

«Анна Павлова» – Тетяна ОСИПОВА;

«Розбитий горщик» – Христина ХАНІНА;

«Sweetcarrot» – Інна ОСТАЩЕНКО;

тістечко «Паштел де Ната» – Вікторія КАБЛЮК.

«Розбитий горщик» приніс перемогу майстру виробничого навчання Христині ХАНІНІЙ та статус кращого майстра-кухаря Сумського центру професійно-технічної освіти. Вітаємо!

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »