Один з головних атрибутів Великодня – запашна паска. Рецептів цієї випічки є безліч – у кожному регіоні й навіть у кожній родині. Пропонуємо вам рецепт паски від майстрів виробничого навчання Сумського центру ПТО Алли ЛИСЕНКО, Вікторії КАБЛЮК, Тетяни ОСИПОВОЇ, Христини ХАНІНОЇ, Інни ОСТАЩЕНКО, які в рамках проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професій «Кухар», «Кондитер» розробили власний рецепт та технологію приготування великодньої паски.
Майстер виробничого навчання Вікторія КАБЛЮК продемонструвала процес її приготування в майстер-класі:
Готуйте разом з професіоналами кондитерського мистецтва!
Бажаємо вам гарних Великодніх свят та залишаймося вдома!