Готуємось до ЗНО дистанційно: третій день – фізика

У закладах професійної (професійно-технічної) освіти області із 1407 випускників планують складати ДПА з фізики у формі ЗНО 95 випускників із 12 закладів освіти. Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Сумській області спільно із Сумським державним університетом на вебінар-платформі ZOOM проведено третій вебінар 29 квітня 2020 року для  викладачів фізики.

Модератор заходу Валентина ЛАБУДЬКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області, та Юрій ЗИМАК, директор центру доуніверситетської освіти Сумського державного університету, кандидат технічних наук, доцент кафедри електроніки, загальної та прикладної фізики розглянули питання «Особливості проведення ЗНО-2020 з фізики», у рамках якого звернули увагу на особливості підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання у 2020 році,  ознайомили з методичними матеріалами щодо підготовки до ЗНО з предмета «Фізика». У процесі спілкування були розглянуті помилки, допущені при проведенні онлайн-уроків викладачами фізики та розміщеними на електронних ресурсах у вільному доступі.

Практичним досвідом щодо застосування сучасних технологій дистанційного навчання в процесі підготовки учнів до зовнішнього незалежного оцінювання в умовах карантину поділилися:

Олег МАКОВОЗ, викладач фізики ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту»,

Тетяна КРАВЧЕНКО, викладач фізики ДНЗ «Білопільське ВПУ вище професійне училище»,

Анатолій КОВАЛЬ, викладач фізики ДПТНЗ «Синівський професійний  аграрний ліцей».

За результатами вебінару отримано завдання: кожному викладачу підготувати з використанням сучасних освітніх технологій майстер-клас «Робота з учнями в умовах дистанційного навчання».

Матеріалу вебінару розміщено у блозі «Кварк» на сторінці «Дистанційне навчання».

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »