Нові стандарти професійної (професійно-технічної) освіти – нові підходи до формування змісту робочих програм

Відповідно до стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу змінився алгоритм роботи щодо формування змісту робочих начальних та освітніх програм. Саме це стало темою вебінару за участю 50 викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчаннязапрофесіями харчових технологій та ресторанного сервісу 22 закладів професійної освіти Сумщини, що відбувся  12 травня 2020 року.

Новий алгоритм роботи відпрацьовано з учасниками заходу, крім того, надано рекомендації щодо удосконалення матеріально-технічної бази кабінетів, лабораторій, майстерень, використання інформаційно-методичних ресурсів в умовах дистанційного навчання.

Важливу роль у діяльності педагога відіграє й обмін практичним досвідом. Найцікавішими педагогічними «родзинками» поділилися:  

Алла ГРИЦАЙ, викладач Лебединського ВПУ лісового господарства, яка презентувала власне електронне портфоліо;

Світлана АНТОНЕВИЧ, майстер виробничого навчання Шосткинського вищого професійного училища, Оксана ШЕЙКО, викладач Сумського центру ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, продемонстрували можливості використання власних блогів як засобу комунікацій з учнями.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »