Підбиваємо підсумки першого дня «Cook’N’Batle»

Сьогодні учасники віртуального кулінарного батлу вражали членів журі кращими «родзинками» в приготуванні регіональних страв та десертів української кухні.

Відповідно до жеребкування учнями закладів П(ПТ)О було презентовано приготування закуски українською та іноземною мовами з використанням сучасних виробничих технологій:

Євгенія ПАРХОМЕНКО (Роменське вище професійне училище) —«Паштет із фуа-гра в гарбузовому желе»;

Поліна ГОЛУБЦОВА (Сумський центр професійно-технічної освіти) — «Пате в томатній глазурі»;

Єлена КРАСИЛОВЕЦЬ (Сумське міжрегіональне вище професійне училище) — «Закуска рибна»;

Владислав ТАН-ЧУН (Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу) — «Суфле зі шпинату на рибній подушці із салатним соусом»;

Євгеній ЛІСІЧЕНКО (Реутинський професійний аграрний ліцей) — «Рулетики зі свинини з калиновим соусом»;

Яна ДЕНИСЮК (Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей) — «Салат м’ясний зі свіжими огірками»;

Анастасія КУКСЕНКО (Сумське вище професійне училище будівництва й дизайну) — «Ковбаски курячі гетьманські»;

Валерій МАЛКО (Конотопський професійний аграрний ліцей) — «Бутерброд з оселедцем»;

Тетяна ДИМАРЧУК (Свеський професійний аграрний ліцей) — «Лапті» із картоплі з начинкою»;

Аліна ПАРНЮК (Шосткинське вище професійне училище) — «Паштет «Ювілейний»;

Яна БОДРЕВСЬКА (Глинський професійний аграрний ліцей) — «Рулет зі скумбрії з овочами гриль».

Майстрами виробничого навчання — ресторанного десерту:

Світлана ГОЛОВЧЕНКО (Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту) — «Осінній тандем»;

Кристина ХАНІНА (Сумський центр професійно-технічної освіти) — «Вишукана панночка»;

Ольга ГРИДЯКІНА (Глухівське вище професійне училище) — «Перлина Глухівщини»;

Наталія ХРАМЕНКО (Конотопський професійний аграрний ліцей) — «Пікантна груша»;

Валентина КОКОВЕНКО (Свеський професійний аграрний ліцей) — «Солодкий рай»;

Альона МЕЛЬНІКОВА (Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти) — «Примхлива груша»;

Людмила МИХАЙЛЕНКО (Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей) — «Десерт Павлова»;

Марія МЕДВІДЬ (Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну) — «Пляцок селянський»;

Ольга САВИНСЬКА (Шосткинське вище професійне училище) — «Lucky Bag»;

Інна ПАРХОМЕНКО (Роменське вище професійне училище) — «Груша в листковому тісті».

?Другий день кулінарного батлу відбудеться 26 лютого 2020 року о 09.00.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »