Сьогодні учасники віртуального кулінарного батлу вражали членів журі кращими «родзинками» в приготуванні регіональних страв та десертів української кухні.
Відповідно до жеребкування учнями закладів П(ПТ)О було презентовано приготування закуски українською та іноземною мовами з використанням сучасних виробничих технологій:
Євгенія ПАРХОМЕНКО (Роменське вище професійне училище) —«Паштет із фуа-гра в гарбузовому желе»;
Поліна ГОЛУБЦОВА (Сумський центр професійно-технічної освіти) — «Пате в томатній глазурі»;
Єлена КРАСИЛОВЕЦЬ (Сумське міжрегіональне вище професійне училище) — «Закуска рибна»;
Владислав ТАН-ЧУН (Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу) — «Суфле зі шпинату на рибній подушці із салатним соусом»;
Євгеній ЛІСІЧЕНКО (Реутинський професійний аграрний ліцей) — «Рулетики зі свинини з калиновим соусом»;
Яна ДЕНИСЮК (Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей) — «Салат м’ясний зі свіжими огірками»;
Анастасія КУКСЕНКО (Сумське вище професійне училище будівництва й дизайну) — «Ковбаски курячі гетьманські»;
Валерій МАЛКО (Конотопський професійний аграрний ліцей) — «Бутерброд з оселедцем»;
Тетяна ДИМАРЧУК (Свеський професійний аграрний ліцей) — «Лапті» із картоплі з начинкою»;
Аліна ПАРНЮК (Шосткинське вище професійне училище) — «Паштет «Ювілейний»;
Яна БОДРЕВСЬКА (Глинський професійний аграрний ліцей) — «Рулет зі скумбрії з овочами гриль».
Майстрами виробничого навчання — ресторанного десерту:
Світлана ГОЛОВЧЕНКО (Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту) — «Осінній тандем»;
Кристина ХАНІНА (Сумський центр професійно-технічної освіти) — «Вишукана панночка»;
Ольга ГРИДЯКІНА (Глухівське вище професійне училище) — «Перлина Глухівщини»;
Наталія ХРАМЕНКО (Конотопський професійний аграрний ліцей) — «Пікантна груша»;
Валентина КОКОВЕНКО (Свеський професійний аграрний ліцей) — «Солодкий рай»;
Альона МЕЛЬНІКОВА (Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти) — «Примхлива груша»;
Людмила МИХАЙЛЕНКО (Зноб-Новгородський професійний аграрний ліцей) — «Десерт Павлова»;
Марія МЕДВІДЬ (Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну) — «Пляцок селянський»;
Ольга САВИНСЬКА (Шосткинське вище професійне училище) — «Lucky Bag»;
Інна ПАРХОМЕНКО (Роменське вище професійне училище) — «Груша в листковому тісті».
?Другий день кулінарного батлу відбудеться 26 лютого 2020 року о 09.00.