Засідання творчих груп педагогічних працівників із професій сфери харчових технологій та ресторанного сервісу

Розвиток сучасних виробничих технологій вимагає постійного оновлення змісту професійного навчання. На засіданні творчих груп педагогічних працівників із професій сфери харчових технологій та ресторанного сервісу, що відбулося 27 травня 2021 року в режимі онлайн, обговорено проєкти робочих начальних, регіональних та освітніх програм за професіями «Кухар», «Офіціант», «Бармен», «Кулінар борошняних виробів», «Кухар дитячого харчування».

За підсумками онлайн-спілкування керівником творчих груп, Оленою ТЕМЧЕНКО, методистом НМЦ ПТО у Сумській області, акцентовано увагу слухачів на сучасні аспекти здорового харчування здобувачів освіти, необхідності розроблення робочих навчальних та освітніх програм відповідно до потреб ринку праці, інноваційних виробничих технологій, новітньої сировини, обладнання та матеріалів; підвищення професійних компетентностей педагогічних працівників на базі сучасних підприємств ресторанного сервісу та навчально-практичних центрів. Надано практичні поради щодо методичного супроводу впровадження стандартів професійної (професійно-технічної) освіти на основі компетентнісного підходу, внесення додаткових професійних компетентностей, змін до робочих навчальних та освітніх  програм відповідно до регіонального компоненту.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »