Визначено переможців фестивалю «Кращий майстер-шеф із приготування страв української кухні»!

У рамках заключного етапу проєкту «Упровадження інтегрованого навчання при підготовці кваліфікованих робітників із професій «Кухар», «Кондитер» 10 червня 2021 року проведено фестиваль «Кращий майстер-шеф із приготування страв української кухні» серед майстрів виробничого навчання та учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини.

За звання «Кращий за професією «Кухар» змагалися сім здобувачів освіти, за звання «Майстер-шеф професійно-технічної освіти Сумщини» –  дев’ять майстрів виробничого навчання – переможці обласного віртуального кулінарного «Cook’N’Batle».

Вікторія ГРОБОВА, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, та Наталія САМОЙЛЕНКО, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, привітали учасників фестивалю закладів професійної (професійно-технічної) освіти Сумщини, побажали нових звершень у кулінарному та кондитерському мистецтві.

Учасники фестивалю отримали набір продуктів для приготування основної страви із м’яса птиці зі складним гарніром та виробів із різних видів тіста, що були в «чорному ящику». 

Команди молодих кухарів продемонстрували свої найкращі кулінарні здібності, майстри виробничого навчання – професійну майстерність та творчу фантазію.

За результатами роботи експертів фестивалю визначено переможців серед здобувачів освіти закладів П(ПТ)О:

«Кращий за професією «Кухар-2021»

Владислав ТАН-ЧУН (Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу) та Ірина НЕЖИВЕЛО (Недригайлівське вище професійне училище).

 «Майстер-шеф ПТО Сумщини-2021»

Тетяна БЕРЧЕНКО (Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу).

За результатами кулінарних змагань експертами відзначено учасників у номінаціях:

серед здобувачів освіти за професією «Кухар» закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Сумщини

за новаторський підхід у приготуванні української страви

Поліна ГОЛУБЦОВА (Сумський центр професійно-технічної освіти), Олена КРАСИЛОВЕЦЬ (Сумське міжрегіональне вище професійне училище);

за інноваційний підхід у приготуванні страв української кухні Євгенія ПАРХОМЕНКО (Роменське вище професійне училище), Світлана ХОВРАТЕНКО (Лебединське вище професійне училище лісового господарства), Вадим ПЛУТ (Синівський професійний аграрний ліцей);

серед майстрів виробничого навчання закладів професійної (професійно-технічної ) освіти Сумщини

за презентацію та креативне оформлення кондитерського виробу – Христина ХАНІНА (Сумський центр професійно-технічної освіти);

за яскравий вигляд та оригінальність кондитерського виробу – Марія МЕДВІДЬ (Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну);

за творчий пошук у приготуванні кондитерського виробу – Тетяна СЄДОВА (Шосткинський центр професійно-технічної освіти);

за професійну майстерність у приготуванні кондитерського виробу – Ольга ГРИДЯКІНА (Глухівське вище професійне училище);

за професійну майстерність у приготуванні кондитерського виробу – Ольга НАБОКА (Сумське міжрегіональне вище професійне училище);

за відродження народних традицій української кухні – Ольга САВИНСЬКА (Шосткинське вище професійне училище);

за яскраве поєднання смаків у приготуванні кондитерського виробу – Наталія ГРИШАНОВА (Лебединське вище професійне училище лісового господарства);

за наполегливість та прагнення до перемоги – Людмила РУДЕНКО (Синівський професійний аграрний ліцей).

Бажаємо завжди бути в пошуку нових задумів і чудових креативних ідей у кулінарному та кондитерському мистецтві! Усім учасникам зичимо подальших творчих злетів, наснаги, терпіння, оптимізму, успіху й удачі!

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »