Розпочалась апробація навчального посібника «Використання нетрадиційної сировини в кулінарії: мікрозелень»

Автор навчального посібника Наталія ШАТСЬКИХ, викладач ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище». Апробацію розпочато відповідно до рішення навчально-методичної ради НМЦ ПТО у Сумській області (протокол № 4 від 29.12.2021) та буде проходити на базі 4 закладів професійної (професійно-технічної) освіти: Білопільське вище професійне училище, Сумський центр ПТО харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу, Сумське міжрегіональне вище професійне училище, Шосткинське вище професійне училище.

Під час онлайн-засідання, що відбулося 1 лютого 2022 року, ознайомлено учасників зі змістом посібника та програмою апробації, якою передбачено проведення протягом 3 місяців 5 лабораторно-практичних робіт, 4 відеозустрічей тощо. Результати буде презентовано 27 квітня 2022 року в рамках «Кулінарного калейдоскопу».

Посібник розміщено на Інформаційно-методичному порталі в розділі «Громадське харчування»:  https://drive.google.com/file/d/13qN1CbQClo4R6VqZcEOkpbzmoIc1RRm3/view

Координатор апробації – Олена ТЕМЧЕНКО, методист НМЦ ПТО у Сумській області (otemchenko@sumy-nmcpto.pp.ua)

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »