ОНЛАЙН-ПЛАТФОРМА ILEARN БЕЗОПЛАТНО ПІДГОТУЄ АБІТУРІЄНТІВ ДО НМТ-2023

ГС «Освіторія» запустила серію безоплатних вебінарів на онлайн-платформі iLearn https://ilearn.org.ua/ для підготовки до національного мультипредметного тесту (НМТ) 2023. Вебінари проведуть досвідчені експерти-предметники, зокрема переможець Global Teacher Prize Ukraine 2021 Артур Пройдаков.

Щотижня на iLearn https://ilearn.org.ua/ будуть проводитися онлайн-заняття з чотирьох предметів: української та англійської мов, історії України, математики. Учні та учениці зможуть не лише повторити матеріал, але й поставити запитання викладачам, та перевірити свої знання через тестування на платформі. Вебінари будуть тривати впродовж чотирьох місяців, безпосередньо до червня та часу складання НМТ.

Розклад, а також вебінари можна переглянути на платформі https://ilearn.org.ua/

iLearn — українська освітня онлайн-платформа, що допомагає випускникам безплатно підготуватися до вступних випробувань — таких як НМТ (Національного Мультипредметного Тесту) або ЗНО (Зовнішнє Незалежне Оцінювання). На платформі iLearn доступні різноманітні матеріали для навчання — від відеокурсів до тренажерів і тестів. Платформа створена ГС «Освіторія», а її матеріали доступні кожному зареєстрованому користувачу.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »