«Шлях до себе»: проведено збори лідерів учнівського самоврядування

Під час заходу, що відбувся 11 квітня 2023 року, активісти підвищували комунікативні навички, розвивали міжособистісні відносини, бажання працювати над собою, вміння аналізувати свої вчинки, думки, бажання, почуття, вірити в себе і свої сили.

Лідери учнівського самоврядування ДНЗ «Охтирський центр професійно-технічної освіти», «Сумський хіміко-технологічний центр професійно-технічної освіти», «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», ДПТНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти», «Свеський професійний аграрний ліцей», «Путивльський професійний ліцей» продовжили обмінюватися досвідом роботи, звітували про свої здобутки, досягнення.

Координатор обласної школи лідерів Галина ДОКТОРОВИЧ, методист НМЦ ПТО у Сумській області, презентувала нову програму школи «Шлях до себе», а лідери учнівського самоврядування ділилися досвідом відпрацювання методик «Вечірня свічка» та «Ярмарка ідей».

Обласний тренер Тетяна ГУЖВЕНКО провела тренінг «На що ти готовий витратити життя?», за допомогою ігор «Аукціон», «Банк» та перегляду відеоролика допомогла краще пізнати учасникам себе, глибше зрозуміти свою індивідуальність, неповторність, відмінність від інших, поваги до себе та ближнього.

На занятті царювала позитивна атмосфера, доброзичливість, бажання дізнаватися, освоювати нові техніки допомоги, самодопомоги, працювати та втілювати у своїй практичній діяльності, як лідерів у закладі.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »