Всеукраїнський тиждень професійної освіти: зустріч активістів учнівського самоврядування закладів П(ПТ)О України

Лідери ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище» 23 травня 2023 року презентували результати роботи осередків учнівського самоврядування в закладах П(ПТ)О під час зустрічі з 249 активістами із різних куточків України.

Модератором заходу «Профтех – шлях до професії мрій» була Генеральний директор Директорату  професійної освіти Міністерства освіти і науки України Ірина ШУМІК. Вітав учнівську молодь заступник міністра освіти і науки України Дмитро ЗАВГОРОДНІЙ.

Валерія МАЙБОРОДА, учениця та лідер учнівського самоврядування ДПТНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва і дизайну», поділилася здобутками самоуправлінців у волонтерстві, піклуванні про людей похилого віку та наших молодших братів.

Влад ДАВИДОВСЬКИЙ, учень та лідер учнівського самоврядування ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище», брав активну участь в обговоренні питань організації дозвілля, позитивної та негативної сторін організації освітнього процесу в закладі.

На заході панувала атмосфера довіри, доброзичливості. Лідери говорили, радили, обговорювали різноманітні питання, а в одному були одностайні: необхідно зустрітися в режимі офлайн і поспілкуватися, поділитися досвідом, відсвяткувати Перемогу.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »