Стажування педагогічних працівників на базі навчально-практичного центру ДПТНЗ «Роменське ВПУ»

Протягом 05-09 червня 2023 року десять педагогічних працівників із восьми закладів професійної (професійно-технічної) освіти пройшли стажування за програмою «Використання сучасного будівельного обладнання при виконанні опоряджувальних робіт» на базі навчально-практичного центру з підготовки кваліфікованих робітників за професіями «Муляр», «Штукатур», «Опоряджувальник будівельний», «Лицювальник-плиточник», «Монтажник систем утеплення будівель» ДПТНЗ «Роменське вище професійне училище».

Програмою стажування передбачено опанування її теоретичної частини та виконання практичних робіт з опорядження поверхонь агрегатом KALETA–4 KRUMIX; апаратом для шпаклівки та штукатурки з ресивером NVT-100; машиною для шліфування STARK DWS 851; станком для різання тротуарної плитки Zipper ZI-STM350C; станком для різання керамічної плитки з верхнім розміщенням алмазного диску NORTON clipper TR 202.

Педагогічні працівники закладів освіти ознайомилися з матеріально-технічною базою навчально-практичного центру училища, різновидами матеріалів для виконання опоряджувальних робіт сучасним будівельним обладнанням, його видами та призначенням. Під час практичних завдань готували засоби механізації та матеріали для виконання опоряджувальних робіт; механізовано наносили розчинову суміш між маяками агрегатом KALETA–4 KRUMIX; наносили шпаклівки апаратом NVT-100 з ресивером з послідуючим розрівнюванням шпателем; з’єднували пилозбірник з шліфувальною машиною STARK DWS 851 та здійснювали шліфування поверхні; готували верстати для різання тротуарної плитки Zipper ZI-STM 350C та для різання керамічної плитки NORTON clipper TR 202 до роботи, нарізати цеглу та плитку.

Після завершення навчання педагогічні працівники успішно пройшли демонстраційний іспит із виконання опоряджувальних робіт будівельним обладнанням та отримали відповідні сертифікати.

Нагадуємо, що 24-28 квітня 2023 року 10 майстрів виробничого навчання з 10 закладів П(ПТ)О області пройшли стажування за програмою «Напівавтоматичне зварювання методом MIG\MAG 135 апаратами Fronius Trans Steel 2700» на базі навчально-практичного центру із підготовки кваліфікованих робітників за професіями «Електрозварник ручного зварювання. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних зварювальних машинах. Зварник» ДНЗ «Сумське вище професійне училище будівництва та автотранспорту».

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »