Четверте засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області в цьому році

Захід відбувся 25 вересня 2023 року. Членами методичної ради було розглянуто результати: методичного супроводу підвищення якості навчання із загальноосвітніх предметів, роботи обласного віртуального педагогічного кабінету профтехосвіти, формувального етапу експерименту регіонального рівня за темою «Професійна підготовка майбутніх фахівців електротехнічного профілю в закладах професійної (професійно-технічної) освіти» в ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище».

Навчально-методичною радою схвалено методичні напрацювання педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти та працівників Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області:

модульна програма «Фудпейрінг: нові напрями в кулінарії» (укладачі: Ольга ТВЕРЕЗОВСЬКА, викладач професійно-теоретичної підготовки за професією «Кухар» ДНЗ «Сумський центр професійнотехнічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», Олена ТОПТУНОВА, шеф-кухар ресторану «Околиця» м. Суми);

програма стажування «Приготування кулінарних страв із використанням технологій су-від, молекулярної кухні та елементами фудпейрінгу» (укладачі: Ольга ТВЕРЕЗОВСЬКА, викладач професійно-теоретичної підготовки за професією «Кухар», Світлана ЖУРАВЛЕВИЧ, старший майстер виробничого навчання, Наталія САВЧЕНКО, Ярослава ТУРЕЦЬКА, Марина ДАНИЛЕНКО, майстри виробничого навчання ДНЗ «Сумський центр професійнотехнічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу»);

модульна програма «Технологія приготування суші та ролів» (укладачі: Ярослава ТУРЕЦЬКА, майстер виробничого навчання за професіями «Кухар», «Кондитер» ДНЗ «Сумський центр професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу», Павло ТКАЧЕНКО, директор ресторану «Royal Fast Food»);

модульна навчальна програма «Молекулярна міксологія в барменстві» (укладачі: Олена ДЯЧЕНКО, майстер виробничого навчання за професіями «Офіціант», «Бармен» ДПТНЗ «Шосткинське вище професійне училище», Євген МОРОЗОВ, директор ресторану «ROYAL PIZZA» м. Шостка, Олена ТЕМЧЕНКО, методист Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області).

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »