Ключові аспекти діяльності професійної (професійно-технічної) освіти розглянуто навчально-методичною радою НМЦ ПТО

Чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області відбулося 11 грудня 2023 року, під час якого обговорено та вирішено важливі питання, пов’язані з діяльністю системи професійно-технічної освіти в регіоні.

На засіданні були розглянуті такі питання:

1. Реалізація Концепції професійного розвитку педагогічного працівника в системі роботи Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області. Учасники засідання обговорили ефективні методи впровадження Концепції, спрямованої на розвиток професійних навичок педагогічних працівників та підвищення якості навчального процесу.

2. Виконання плану заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України в частині професійної (професійно-технічної) освіти Сумської області. Учасники обговорили успішні ініціативи та досягнення у впровадженні Концепції національно-патріотичного виховання, спрямованої на формування громадянської свідомості та патріотизму серед учнів закладів П(ПТ)О.

Крім того, навчально-методичною радою схвалено використання е-ресурсу «Проведення самоаналізу закладу професійної (професійно-технічної) освіти», який спрямований на покращення процесів самооцінки та підвищення ефективності навчальних закладів у регіоні. Цей продукт розроблено Єлизаветою ЯЩЕНКОВОЮ, методистом Навчально-методичного центру ПТО у Сумській області.

Навчально-методичний центр ПТО у Сумській області продовжує активно сприяти розвитку високоякісної професійної (професійно-технічної) освіти та впровадженню сучасних методик в освітній процес.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »