Підвищення кваліфікації освітян за компетенцією «Зварювальні технології» на сучасному зварювальному обладнанні

21 майстер виробничого навчання та викладачі професійно-теоретичної підготовки з 12 закладів професійної (професійно-технічної) освіти області підвищили кваліфікацію за компетенцією «Зварювальні технології» на сучасному зварювальному обладнанні компанії «KEMPPI OY» (Фінляндія).

На базі ДПТНЗ «Конотопське вище професійне училище» в рамках співпраці з ТОВ «Самміт» (Дніпро), офіційного авторизованого представника компанії «KEMPPI OY» (Фінляндія) в Україні, 14 грудня 2023 року відбувся семінар з елементами майстер-класу.

Представники ТОВ «Самміт» ознайомили учасників із технічними характеристиками, перевагами та різновидами зварювального обладнання для дугового зварювання плавкими електродами, аргонно-дугового зварювання неплавкими електродами в середовищі захисних газів та напівавтоматичного зварювання в середовищі захисних газів; продемонстрували вміння готувати обладнання до роботи та виконувати прості зварювальні операції. Майстри виробничого навчання закріпили отримані знання та вміння, отримавши при цьому неперевершені враження роботи на сучасному зварювальному обладнанні компанії «KEMPPI OY» (Фінляндія).

Профтехосвітяни – учасники заходу – отримали сертифікати підвищення кваліфікації.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »