Нові можливості для молоді: відкрито Центр розвитку професійної кар’єри в Путивльському професійному ліцеї

20 грудня 2023 року відкрито Центр розвитку професійної кар’єри в державному професійно-технічному навчальному закладі «Путивльський професійний ліцей» – черговий осередок для підготовки молоді до успішного початку кар’єрного шляху.

Цей центр, що став 15-им в області на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти, має на меті координацію роботу закладу з організації та проведення заходів із популяризації робітничих професій, формування мотивації молоді до здобуття професійних кваліфікацій, сприяння плануванню кар’єрного розвитку та кар’єрного консультування здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти тощо.

В урочистому відкритті центру, що відбулося у форматі «круглого столу», брали участь голова Путивльської територіальної громади Костянтин ГАВРИЛЬЧУК, депутат Сумської обласної радиЄвген ЮЖАКОВ, представники департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації, Путивльської районної філії Сумського обласного центру зайнятості, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Сумській області, соціальні партнери ДПТНЗ «Путивльський професійний ліцей», успішні випускники та здобувачі освіти зазначеного закладу. Серед обговорених питань – роль закладу в розвитку територіальної громади, підготовка кадрів у галузях транспорту, аграрного та лісового господарств, а також перспективи соціального партнерства.

Відкриття Центру розвитку професійної кар’єри стало кроком до підтримки молоді у виборі та розвитку професійної кар’єри, а також взаємодії між освітою, бізнесом і громадою. Ми віримо, що цей центр стане важливим чинником для розвитку навчальної сфери й економіки регіону.

Вы можете пропустить чтение записи и оставить комментарий. Размещение ссылок запрещено.

Оставить комментарий

Translate »